ua en ru

У МВС допускають отримання летальної зброї при президентстві Клінтон

У МВС допускають отримання летальної зброї при президентстві Клінтон Фото: від Хілларі Клінтон очікують військової допомоги Україні

Відповідні заяви політик робила раніше під час передвиборної кампанії

У разі, якщо наступним президентом Сполучених Штатів Америки стане кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон, Україна може отримати летальну зброю. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк в ефірі телеканалу "112 Україна".


"Від того, хто буде президентом США, залежить дуже багато чого. Я сподіваюся, що президентом США стане Клінтон. Я думаю, що, якщо це станеться, вона буде тримати жорстку позицію щодо Росії та Путіна, вона буде продовжувати курс на підтримку та захист державних інтересів України, і я переконаний в тому, вона відповідні заяви робила, що під час президентства Клінтон Україні може бути надано летальну зброю", - зазначив він.

Нагадаємо, згідно з останніми соціологічними даними, кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон випереджає свого основного конкурента, республіканця Дональда Трампа, на 6%.