ua en ru

МВС не буде вступати у силовий конфлікт із протестувальниками щодо допиту Януковича, - Аваков

МВС не буде вступати у силовий конфлікт із протестувальниками щодо допиту Януковича, - Аваков Фото: Арсен Аваков прокоментував допит Януковича

Допит Януковича перенесли на 28 листопада

Міністерство внутрішніх справ України (МВС) не буде вступати у силовий конфлікт із протестувальниками щодо допиту Віктора Януковича, екс-президента України. Про це заявив глава МВС Арсен Аваков у Facebook.

"Янукович вже достатньо спровокував крові та бід в Україні. МВС не буде брати участь у черговій провокації московської маріонетки і вступати у силовий конфлікт із протестувальниками. Тим більш, що точка зору і мотиви цих людей нам зрозумілі і багато у чому ми їх поділяємо", - написав Аваков.

Крім того ,Аваков повідомив, що правоохоронці забезпечать доставку підсудних у суд, де проходитиме допит Януковича, як тільки буде технічна можливість.

"Національна поліція та Нацгвардія забезпечать доставку підсудних у суд як тільки буде технічна можливість, і при цьому нам не будуть нав'язувати участь у провокації, яку розігрує екс-президент-втікач під диктовку країни-агресора", - заявив він.

Янукович вже достатньо спровокував крові та бід в Україні. МВС не буде брати участь у черговій провокації московської ма...

Опубліковано Arsen Avakov 25 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що активісти від організацій "Правий сектор" і "Вільні люди" блокували виїзд арештованих екс-беркутівців із Лук'янівського СІЗО до суду, де сьогодні планувався допит Януковича, екс-президента України.