ua en ru

Муженко заявив про інформатаку, спрямовану на підрив боєготовності ЗСУ

Муженко заявив про інформатаку, спрямовану на підрив боєготовності ЗСУ Фото: Віктор Муженко (mil.gov.ua)

Муженко також підкреслив, що його не вдасться звинуватити у бездіяльності

Голова Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко заявив про інформаційну атаку, спрямовану на підрив боєготовності Збройних сил України (ЗСУ). Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Ворог нагадав, що йде війна. Головним об'єктом його атаки є Збройні Сили як основна опора національної безпеки України. Відразу з'явилися ті, які прагнуть розхитати боєготовність та цілісність Збройних сил", - зазначив Муженко.

За його словами, завдання таких осіб збігається з намірами агресора.

Щодо події в Калинівці. 1. Завдяки вмілим, злагодженим і навіть героїчним діям, перш за все, особового складу 48 арсен...

Опубліковано Віктором Муженком 28 вересня 2017 р.

"Їх завдання співпадає з ворожим: а) переконати суспільство в тому, що командування ЗС нездатне адекватно реагувати на загрози; б) посіяти сумнів в спроможності ЗСУ захистити свій народ; в) збити довіру до армії. І на цьому фоні реалізувати свої політичні амбіції. Ці люди не розуміють, що ЗС стали іншими. Не такі як були в 2014. Сильніші і боєздатні", - написав голова Генштабу.

Муженко також підкреслив, що його не вдасться звинуватити у бездіяльності.

"Для тих, хто ще не зрозумів - звинуватити мене, моїх підлеглих в бездіяльності не вдасться. Призначити крайніх не вийде", - додав він.

Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що за пожежу на складі боєприпасів під містом Калинівка на Вінниччині відповідальний, зокрема, начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко. Він додав, що Україна продемонструвала, що не може захистити свої стратегічні арсенали.