ua en ru

Чоловіки "Українського вибору" привітали зі святом жінок всієї України

У День 8 березня в 37 містах всіх регіонів України чоловіки громадського руху "Український вибір" вітали жінок зі святом Весни і дарували їм квіти. Про це повідомила прес-служба ГР "Український вибір".

Активісти "Українського вибору" в Запоріжжі, незважаючи на дощ, вийшли на центральну вулицю міста. Негода не завадила чарівним дамам отримати привітання, квіти і теплі побажання. А їх усмішки зробили цей весняний день по-справжньому святковим, теплим і радісним.

І на заході нашої країни - в Мукачеві та Ужгороді - 8 березня теж йшов весняний дощ, але це не завадило чоловікам "Українського вибору" привітати жінок Закарпатської обл. зі святом Весни. Квіти та теплі побажання підняли настрій і приємно порадували всіх без винятку жінок.

Свято 8 березня довело, що учасники "Українського вибору" - справжні чоловіки! У цей день вони змогли піднятися навіть високо в гори, щоб вручити квіти і сказати слова вітання тим дівчатам, які зустрічали своє свято на гірськолижному курорті Драгобрат.

А в іншому кінці країни, "на далекому сході України" - у Луганську - хлопці з "Українського вибору" дарували квіти і поздоровлення жінкам не тільки на центральних вулицях міста. Вони прийшли привітати зі святом жіночу половину колективу Луганської обласної станції переливання крові. При цьому напередодні вони здали кров для дітей, які перебувають на лікуванні в гематологічному відділенні Луганської обласної дитячої клінічної лікарні.

Луганчани встигли привітати жінок практично у всіх районах міста: на ринках, на вулицях і в супермаркетах. "Стільки слів подяки від такої великої кількості жінок я ще ніколи не чув. Було дуже приємно бачити щасливі очі жінок, які зовсім не чекали отримати квіти від незнайомців", - поділився своїми враженнями лідер молодіжного руху "Український вибір в Луганську Дмитро Марченко.

А полтавські активісти "Українського вибору" навіть встигли порахувати, скількох жінок їм вдалося привітати - таких виявилося більше тисячі! "Нам так приємно було вітати милих жінок Полтави з цим прекрасним весняним святом, бажати їм щастя, радості, родинного достатку і бачити їхні щасливі обличчя!" - розповідає лідер ініціативної групи руху в Полтаві Сергій Нечипоренко.

Активісти руху в Кривому Розі теж, незважаючи на дощ, дарували жінкам квіти, посмішки і найкращі побажання. Хлопці розповідають, що їм було дуже приємно зустріти і привітати в числі багатьох кріворожанок 90-річну Галину Сидорівну Леонтюк, вдову Героя Радянського Союзу Антона Костянтиновича Леонтюк.

Як ми вже говорили, чоловіки громадського руху "Український вибір" 7 і 8 березня привітали жінок у 37 містах в усіх регіонах України: в Криму - у містах Сімферополі, Євпаторії, Алушті, Саках, Севастополі; на Закарпатті - у містах Ужгороді, Мукачеві, Хусті, на гірськолижному курорті Драгобрат; в Запоріжжі, Луганську, Сумах, Дніпропетровську, Кривому Розі, Донецьку, Чернівцях, Чернігові, Харкові, Полтаві, Івано-Франківську, Рівному, Кузнецовську (Рівненська обл.); у Києві та Київській області - у містах Фастові, Ірпені, Василькові; в Кіровограді, Черкасах, Житомирі, Миколаєві, Одесі, Вінниці, Тернополі, Львові, Луцьку, Хмельницькому, Кам'янці-Подільському.

У листівках, які учасники святкової акції дарували жінкам разом з ніжними весняними тюльпанами, лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук написав теплі слова для жінок, у тому числі зазначивши: "Для нас, чоловіків, ви - джерело життя, сил і натхнення, хранительки НЕ тільки сімейного вогнища, але й загальнолюдських цінностей. Ви надихаєте нас на вчинки, заряджаєте енергією та оптимізмом".

Примітно, що жодна інша громадська організація не проводила подібних акцій в цей день. "Це не політична акція, - говорять учасники" Українського вибору ", - В ці святкові дні ми просто хотіли подарувати нашим милим жінкам відмінний настрій, увагу і турботу. І побажати їм щастя, любові і удачі. Адже вони гідні всього самого кращого".