ua en ru

Чоловікові, який намагався вивезти лідера ДНР з Маріуполя, загрожує довічний термін, - МВС

Затриманому чоловікові, який повинен був вивезти з Маріуполя керівника штабу самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР), відому як "баба Наташа", може загрожувати довічне позбавлення волі.

Затриманому чоловікові, який повинен був вивезти з Маріуполя керівника штабу самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР), відому як "баба Наташа", може загрожувати довічне позбавлення волі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

"Дії затриманого чоловіка кваліфіковані слідчими за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), а також за ст. 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. За скоєння цього злочину передбачено покарання аж до довічного позбавлення волі", - повідомили в МВС.

Нагадаємо, 17 червня спецгрупа МВС затримала керівника штабу самопроголошеної ДНР р. по Маріуполю 46-річну "бабу Наталку" і 54-річного чоловіка.