ua en ru

Чоловік намагався провезти з окупованої території гранату та російську агітаційну літературу

Чоловік намагався провезти з окупованої території гранату та російську агітаційну літературу Фото: чоловік намагався провезти замотану в ганчірку гранату РГ-42, а також книгу "Україна - це Росія"

По даному факту проінформовано компетентні органи

В середу, 8 червня, прикордонники на КПВВ "Мар'їнка" виявили чоловіка, який намагався провезти агітаційну проросійську літературу з окупованого Донбасу. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"У контрольний пункт в’їзду/виїзду "Мар’їнка" прибув транспортний засіб "Audi 80", під керуванням 40-річного громадянина України. Під час здійснення перевірочних заходів на автівку спрацювала службова собака Чак, яка спеціально натренована на пошук зброї, боєприпасів та вибухівки", - йдеться в повідомленні.


Автівку направили для проходження поглибленого огляду, під час якого у задній лівій дверці прикордонники виявили замотану в ганчірку гранату РГ-42, а також книгу "Україна - це Росія".

"По даному факту проінформовано компетентні органи. Знахідку вилучено встановленим порядком", - додали в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, Держприкордонслужба заявила про підвищення зарплат бійців.