ua en ru

У Мукачеві посадовці привласнили майже 4,7 млн грн, - поліція

У Мукачеві посадовці привласнили майже 4,7 млн грн, - поліція Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Поліція вважає, що посадовці під час тендерних торгів закупили 20 автобусів за завищеними цінами

Оперативники управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції викрили схему розкрадання державних коштів службовими особами одного із комунальних підприємств Мукачівської міськради. Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

"Правоохоронці встановили, що посадовці під час тендерних торгів здійснили закупівлю 20 міських автобусів за завищеними цінами. Службовці переплатили приватному підприємцю майже 4,7 мільйона гривень з місцевого бюджету", - заявили в поліції.

Слідчий Мукачівського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

29 серпня в Рівному співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та Національною поліцією затримали декана одного з вищих навчальних закладів на отриманні неправомірної вигоди.

Чиновник, який також є головою відбіркової комісії, вимагав від батьків двох абітурієнтів 1 400 доларів, повідомляли в СБУ.