ua en ru

СБУ в Рівному затримала на хабарі декана одного з університетів

СБУ в Рівному затримала на хабарі декана одного з університетів Фото: хабар (twitter.com/nab_ukr)

Декан вимагав від батьків двох абітурієнтів 1 400 тис. доларів за прийняття на денну форму навчання

В Рівному співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та Національною поліцією затримали декана одного з вищих навчальних закладів на отриманні неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

Повідомляється, що чиновник, який також є головою відбіркової комісії, вимагав від батьків двох абітурієнтів 1 400 тис. доларів. У таку суму зловмисник оцінив сприяння у влаштуванні дітей на денну форму навчання.

Зазначено, що співробітники спецслужби затримали декана в центрі Рівного під час одержання всієї суми хабара.

Голові комісії повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу і відсторонення його від займаної посади.

У Рівному #СБУ затримала на хабарі декана одного з університетів Співробітники Служби безпеки України спільно з прокура...

Опубліковано Служба безпеки України 29 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кам'янці-Подільському Хмельницької області правоохоронці під час одержання неправомірної вигоди затримали декана одного з факультетів національного університету імені Івана Огієнка.