ua en ru

Моурінью відвідає матч Хорватія - Україна

Моурінью відвідає матч Хорватія - Україна Фото: Жозе Моурінью в Загребі

Португальський фахівець прилетів на переговори з півзахисником "Інтера"

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью прибув в Загреб, де відвідає матч кваліфікації ЧС-2018 Хорватія - Україна. Про це повідомляє zbirna.com.

Португальський фахівець прилетів в Загреб на переговори з півзахисником "Інтера" Іваном Перишичем, який знаходиться в Хорватії, але не зіграє проти українців через дискваліфікацію. Також Моурінью відвідає і сам матч на стадіоні "Максимір".

В поточному сезоні 28-річний Іван Перішич провів 33 матчі за італійський клуб і забив дев'ять м'ячів семи гольових передачі. Перішич оцінюється в 35 млн фунтів і виступає на позиції форварда. Футболістом також цікавляться "Челсі" і "Ливерпул".

Моурінью був призначений головним тренером "Манчестер Юнайтед" 27 травня 2016 року, підписавши з клубом трирічний контракт.

Матч Хорватія - Україна відбудеться 24 березня в Загребі. Початок зустрічі о 21:45. РБК-Україна проведе текстову трансляцію поєдинку.

Нагадаємо, головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью перед матчем чвертьфіналу Кубка Англії з "Челсі" заявив, що кубкова зустріч для нього не так важлива, як Ліга Європи.