ua en ru

Motorola представила три смартфони Droid Razr

Компанія Motorola Mobility представила три нових смартфони Droid лінійки Razr в США на першій презентації після злиття з інтернет-компанією Google. Про це повідомляє прес-служба компанії

Визначальною особливістю смартфона Motorola Razr M стане дисплей з діагоналлю 4,3 дюйма, виконаний за технологією Super AMOLED Advanced і займаючий практично весь простір передньої панелі пристрою. Смартфон вагою в 126 г оснащений двоядерним процесором з частотою 1,5 Ггц і 8-мегапіксельною камерою.

З дворічним контрактом оператора Verizon Wireless смартфон, який на американський ринок вийде під брендом Droid Razr M, обійдеться покупцям в США в 100 дол.

За задумом компанії, конкурентною перевагою іншого смартфона, Razr HD, стане тривалий термін роботи акумулятора без заряджання. Як повідомляється, модель Razr HD з дисплеєм діагоналлю 4,7 дюйма здатна працювати добу при звичайному використанні, до 10 годин в режимі проглядання фільмів, витримати 6 годин роботи з інтернетом або працювати до шести годин в режимі GPS-навігатора без додаткового заряджання.

Третя модель - Droid Razr MAXX HD - може похвалитися, за словами розробників, ще довшим терміном роботи без заряджання - до 32 годин при звичайному використанні, 13 годин при прогляданні фільмів або 8 годин при використанні інтернет-браузера.
Відзначимо, що всі три нові моделі лінійки Razr здатні працювати в мережах 4G LTE.

Пристрої працюють на платформі Android Ice Cream Sandwich, проте їх можна буде оновити до версії Android 4.1 Jelly Bean після її виходу.

Примітно, що Motorola, услід за Nokia, провела презентацію за тиждень до передбачуваного анонса iРhone нового покоління.

Читайте також: Nokia представила Lumia 920 і Lumia 820 (відео)