ua en ru

На мосту Метро працює снайпер

На мосту Метро працює снайпер Фото: снайпер (РБК-Україна)

Через ситуацію на мосту Метро залучили снайпера

У Києві на мосту Метро почав працювати снайпер. Про це повідомляє РБК-Україна.

Як повідомляється, через чоловіка, який погрожує підірвати міст Метро, правоохоронні органи притягнули до роботи снайпера. Також біля мосту знаходиться два БТРа.

Нагадаємо, у столиці перекрили міст Метро з-за загрози вибуху. За даними ЗМІ, на мосту зупинився автомобіль, з якого вийшов водій. З його сумки стирчить приклад, а в руці у нього "якісь кнопки". Чоловік ходить по мосту і загрожує підірвати всі.

Крім того. свідки повідомили, що чоловік вже поліцейський розстріляв дрон. На даний момент частково паралізований рух червоної лінії метро. Поїзди йдуть тільки від станції "Академмістечко" до "Хрещатика" і від "Лісової" до "Дарниці".

Також ввели спеціальний оперативний план. На мосту Метро знаходиться керівництво столичної поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, спецназ, а також фахівці вибухотехнічної служби. На місце події приїхав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Додамо, що була встановлено особу чоловіка, який знаходиться на мосту. Ним виявився 42-річний виходець з анексованого Криму Олексій Белько.