ua en ru

У Москві поліція затримала 19 учасників прогулянки "Нової опозиції"

У Москві поліція затримала 19 учасників прогулянки "Нової опозиції" Фото: затримання опозиціонерів у Москві (скріншот із відео twitter.com/GraniTweet)

В учасників руху не було з собою плакатів, листівок та інших засобів агітації

У Москві (РФ) біля Музею революції поліція затримала учасників прогулянки «Нової опозиції». Про це з посиланням на активістів повідомляє портал «ОВД-Інфо».

Зазначено, що в учасників руху не було з собою плакатів, листівок та інших засобів агітації. Всього було затримано 19 осіб.

Як видно з відеозапису, активісти роблять спільну фотографію, після чого їх зупиняють співробітники поліції і просять «добровільно пройти в транспорт».

«Яка акція? Ми просто сфотографувалися», - кажуть правоохоронцям учасники прогулянки.

За даними видання, серед затриманих Дмитро Мезенін, Ольга Романова, Марина Моргунова, Дмитро Лазарєв, Орест Черчесов та інші. Їх доставили в ОВД по Міщанському району.

Пізніше стало відомо, що всіх затриманих учасників «прогулянки опозиції» відпустили без пред'явлення звинувачень і без складання протоколів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Санкт-Петербурзі (РФ) під час неузгодженої акції мусульман на підтримку їхніх одновірців у М'янмі на Двірцевій площі було затримано 130 людей.