ua en ru

Москаль: уночі вглиб Закарпаття намагалися проїхати кілька фур РФ

Москаль: уночі вглиб Закарпаття намагалися проїхати кілька фур РФ Фото: російські фури

Автомобілі були розвернуті учасниками акції й поїхали в зворотному напрямку

За минулу ніч через Нижні Ворота вглиб Закарпаття намагалися проїхати кілька фур із російськими номерами. Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль на своєму сайті.

За його словами, станом на ранок суботи (13.02) обстановка на в'їзді в Закарпаття через пункт пропуску Нижні Ворота (траса "Київ - Чоп" на Верецькому перевалі) залишається спокійною.

"Протягом ночі були спроби кількох фур із російськими номерами проїхати вглиб області до кордону з країнами Євросоюзу, однак автомобілі були розвернуті учасниками акції й поїхали в зворотному напрямку (мова про зупинені напередодні вантажівки, які на межі Львівської та Закарпатської областей очікували сприятливої можливості проїхати через Нижні Ворота до кордону з ЄС)", - зазначив губернатор.

Він додав, що на місці наразі перебувають представники правоохоронних структур та громадські активісти.

"Зараз пункт пропуску працює в звичайному режимі, проїзд легкових і вантажних автомобілів вільний, жодної фури з російськими номерами немає", - доповів про оперативну обстановку Москаль.

Нагадаємо, раніше керівник Закарпаття повідомляв, що ексцесів із блокуванням російських фур на в'їзді в область вдалося уникнути.