ua en ru

Мосійчука госпіталізували у реанімацію лікарні швидкої допомоги

Мосійчука госпіталізували у реанімацію лікарні швидкої допомоги Фото: Ігор Мосійчук

До Мосійчуку приїдуть лікарі з інституту ім. Шалімова

Народний депутат України Ігор Мосійчук госпіталізований у реанімацію лікарні швидкої допомоги. Про це йдеться в повідомленні його прес-служби у Facebook.

"Ігоря Мосійчука госпіталізували у реанімацію лікарні швидкої допомоги. Зараз всі чекають приїзду лікарів з інституту ім. Шалімова, оскільки тільки вони можуть надати кваліфіковану допомогу. У реанімації перебувають озброєні люди", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Мосійчука в лікарню супроводжували народні депутати Андрій Лозовий, Оксана Корчинська і Дмитро Лінько.

Ігоря Мосійчука госпіталізували до реанімації лікарні швидкої допомоги. Зараз всі чекають на приїзд лікарів з інституту ...

Posted by Ігор Мосійчук on 8 октября 2015 г.

Мосійчука відвезли в лікарню прямо з зали засідань Апеляційного суду Києва, де сьогодні розглядалась скарга захисту нардепа на рішення суду щодо встановлення запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Розгляд скарги відклали до 13 жовтня з-за поганого самопочуття нардепа.

В суд викликали медиків, які заявили про необхідність госпіталізації.

"За словами лікарів невідкладної медичної допомоги, він підлягає негайній госпіталізації. Я так розумію, що його зараз у спеціальному приміщенні дообстежують. Я думаю, що приймається рішення про його негайної госпіталізації", - сказав один із захисників Андрій Мамалига.

За його словами, "найбільша небезпека, що попередній діагноз - внутрішня кровотеча".