ua en ru

"Потужний розвиток": МХП визнаний одним з кращих і найбільш ефективних агропідприємств

"Потужний розвиток": МХП визнаний одним з кращих і найбільш ефективних агропідприємств

Агроіндустріальний холдинг МХП став лауреатом проекту "Аграрна Еліта України" і отримав нагороду в номінації "Потужний розвиток". МХП визнаний одним з кращих і найбільш ефективних вітчизняних підприємств аграрного сектора 2017 року.

27 квітня в Києві в приміщенні Національної філармонії України відбулася урочиста церемонія нагородження учасників проекту "Аграрна Еліта України — 2018", номінантом якої став агроіндустріальний холдинг МХП. Компанія перемогла в одній з 15 номінацій серед ста вітчизняних агропідприємств.

МХП — соціально відповідальна компанія, яка крокує в ногу з розвитком технологій, активно впроваджує новітні розробки в своїй діяльності застосовує інноваційні підходи для ведення бізнесу. МХП зробив крок вперед і став двигуном змін вітчизняного АПК. Крім того, холдинг зробив вагомий внесок у розвиток соціальної сфери, за що також в цьому році отримав нагороду в конкурсі КСВ-ініціатив за "Сталий розвиток міст та громад".

Проект "Аграрна Еліта України — 2018" виходить щорічно і є спецвипуском всеукраїнського аграрного журналу The Ukrainian Farmer, який входить до видавничий дім ТОВ "АГП Медіа". В цьому році конкурс мав свої особливості. Зокрема, на 70% оновлено склад номінантів, а також розширено кількість номінацій для дрібних і середніх підприємств.

Лауреатів "Аграрної Еліти України" визначав експертна рада, до складу якого увійшли співробітники редакцій авторитетних профільних видань: The Ukrainian Farmer, "АгроМаркет", "Наше птахівництво", "Плантатор", "Садівництво по-українськи", а також представники галузевих організацій, асоціацій, провідних компаній, що надають аграріям юридичні та консалтингові послуги

Компанії отримали нагороди в 15 номінаціях: "Розвиток інфраструктури", "Диверсифікація виробництва", "Модернізація виробництва", "Потужний розвиток", "Успішний фермер", "Інноваційність", "Вертикальна інтеграція", "Удосконалення технології", "Соціальна відповідальність", "Сімейна справа", "Власна торгова марка", "Нарощування експорту", "Надійність та стабільність", "Визнання колег" і "Технічне переозброєння"

Активне системне впровадження інноваційних технологій, відповідальне ведення бізнесу, турбота про людей і навколишнього середовища — комплекс дій, які сприяють розвитку вітчизняного АПК, припливу іноземних інвестицій в країну і її утвердженню на міжнародних ринках як успішного аграрного держави. Створення умов для розвитку бізнесу, застосування відновлюваних та енергозберігаючих рішень, впровадження інноваційних підходів — пріоритетні напрямки діяльності МХП. Керівництво агрохолдингу і надалі буде шукати нові способи для досягнення ще кращих результатів для розвитку національної економіки та процвітання України.