ua en ru

"Монако" пригрозив клубам, які ведуть переговори з Мбаппе

"Монако" пригрозив клубам, які ведуть переговори з Мбаппе Фото: Кіліан Мбаппе (twitter.com/kmbappe)

"Монегаски" подаватимуть скарги у ФІФА

Керівництво футбольного клубу "Монако" стурбоване настирливими спробами європейських клубів переманити нападника Киліана Мбаппе. Про це повідомляється на офіційному сайті.

"Монегаски" зазначають, що клуби звертаються 18-річному футболістові і його оточенню без узгодження з "Монако". Клуб нагадує, що подібні дії порушують статтю 211 адміністративного регламенту французької футбольної ліги (LFP) і статтю 18.3 регламенту за статусом і трансферів гравців ФІФА.

Щоб покласти край неприйнятною ситуації, "Монако" надалі буде подавати скарги на клуби-порушники з проханням вжити дисциплінарних заходів.

За інформацією журналіста Sky Sports Брайана Суонсона, "Монако" дізнався про переговори з Мбаппе з боку ПСЖ і "Манчестер Сіті". "Арсенал" всупереч чуткам переговори з футболістом за спиною "Монако" не вів.

Мбаппе став справжнім відкриттям сезону у Франції. У 44 матчах у всіх турнірах минулого сезону він забив 26 голів і зробив 14 ассистов, завоювавши титул кращого молодого гравця Ліги 1.

У березні цього року Мбаппе також дебютував і в національній збірній Франції, зігравши в матчах з Люксембургом (3: 1) і Іспанією (0: 2).

Чинний контракт форварда з "монегасками" розрахований до літа 2019 року.

Нагадаємо, нападаючий "Монако" Кіліан Мбаппе заявив, що ухвалить рішення щодо своєї подальшої кар'єри, спираючись на можливість отримувати належну кількість ігрового часу.