ua en ru

Тільки я буду ухвалювати рішення про свою кар'єру, - Мбаппе

Тільки я буду ухвалювати рішення про свою кар'єру, - Мбаппе Фото: Кіліан Мбаппе

Його трансфер може стати найдорожчим в історії "Монако"

Нападник "Монако" Кіліан Мбаппе заявив, що ухвалить рішення щодо своєї подальшої кар'єри, спираючись на можливість отримувати належну кількість ігрового часу. Про це повідомляє видання Goal.

"Я буду ухвалювати рішення, ґрунтуючись на тому, що корисно для моєї кар'єри, і тільки для неї. Я все ще в тому віці, коли перш за все потрібно грати, і це буде головним чинником", - сказав Мбаппе.

18-річний форвард, трансфер якого може стати найдорожчим в історії футболу заявив, що не поспішає переходити на європейський гранд. На думку Мбаппе, зараз для нього найважливіше – частіше виходити на поле і розвиватися.

"Мені не 35 і не 36, коли потрібно економити сили, - мені ще багато чому вчитися. Цей рік був відкриттям, але тепер буде ще більш складне - підтвердження. І я - єдиний, хто буде приймати рішення. Я не піду туди, куди мене будуть примушувати", - додав Мбаппе.

Зазначимо, трансфер 18-річного форварда "Монако" Мбаппе може стати найдорожчим в історії футболу.

Нагадаємо, "Монако" в перенесеному матчі 31 туру чемпіонату Франції вдома переміг "Сент-Етьєн" з рахунком 2:0 і вперше за 17 років оформив титул чемпіона країни.