ua en ru

МОН сьогодні оприлюднить списки абітурієнтів, які рекомендовані до зарахування на бюджет

МОН сьогодні оприлюднить списки абітурієнтів, які рекомендовані до зарахування на бюджет Фото: МОН (Нужненко Сергій/УНІАН)

Списки рекомендованих буде оприлюднено о 18:00

Міністерство освіти і науки України (МОН) сьогодні, 1 серпня 2017 року, оприлюднить списки абітурієнтів, які рекомендовані до зарахування на бюджет. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МОН.

"Міністерство освіти і науки України оприлюднить списки вступників, які отримали рекомендації до зарахування на місця державного замовлення, о 18:00 1 серпня 2017 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, таке рішення прийнято через звернення приймальних комісій вишів з проханням надати їм додатковий час для завершення перевірки правильності нарахування ними сільського коефіцієнту (СК).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні 79% молоді отримує вищу освіту.

"За ступенем охоплення вищою освітою, ми займаємо десь десяту, дванадцяту позицію в світі - 79%. Це дані Всесвітнього економічного форуму. От якщо взяти молодь віком від 20 до 26 років, то 79% отримують так чи інакше вища освіта. 60% отримують за рахунок бюджету, ще 20% отримують її за власні гроші", - заявив перший заступник міністра освіти і науки України Володимир Ковтунець.