ua en ru

Молдова передала Україні підозрювану в пособництві бойовикам на Донбасі

Молдова передала Україні підозрювану в пособництві бойовикам на Донбасі Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Спецслужби Молдови затримали двох посібників проросійських бойовиків

Молдова передала Україні підозрювану в пособництві бойовикам на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні Служби інформації і безпеки Молдови.

Повідомляється, що за причетність до бойових дій затримали громадянина Молдови і громадянку України. За даними молдавського слідства, підозрювані брали участь в боях на стороні самопроголошеної "Луганської народної республіки".

Також повідомляється, що 28-річна затримана з березня 2017 року перебуває в розшуку на території України, де її підозрюють у сприянні незаконним збройним формуванням. Її оголосили небажаною особою в Молдові і передали українським правоохоронцям.

Стосовно затриманого громадянина Молдови відкрили кримінальну справу. Його підозрюють у матеріально-технічній підтримці бойовиків на Донбасі. Затриманому загрожує до семи років в'язниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Італії заарештували українського військового, причетного до загибелі журналіста під Слов'янськом.