ua en ru

Molanis від ActivTrades - нова концепція креативного трейдингу

Що необхідно трейдеру для досягнення правильних результатів? Вміння аналізувати тенденції ринку, знання специфіки інструменту, технічні підручні засоби, якісні брокерські послуги. Але що робити, якщо ви не бажаєте витрачати дні і тижні на вивчення всіх особливостей фінансових ринків, а працювати хочеться прямо зараз? Можна, наприклад, використовувати популярні сьогодні торгові радники і роботи. Однак є ризик придбати неякісний продукт.

Оригінальний вихід із ситуації запропонувала брокерська компанія ActivTrades, подключившая пакет продуктів Molanis. Головною метою нової послуги, яка вже стала популярною на ринку форекс, є значне збільшення потенціалу торгівлі клієнтів компанії, зокрема, використовують торгові платформи MetaTrader 4 і MetaTrader 5. Про те, як діє в реальних бойових умовах» програма по створенню радників, які результати трейдерів, вже використовували її можливості, в інтерв'ю «Біржовому Лідеру» розповіли фахівці ActivTrades.

Наскільки доступні радники трейдерам?

За статистикою, 95% учасників фінансових ринків тільки 4% трейдерів звертаються за допомогою до програмістам, які володіють мовою програмування MetaQuotes Language 4 (MQL 4), розроблених для платформи МТ4 або МТ 5, - розповів в інтерв'ю «Біржовому Лідеру» керівник відділу російських продажів компанії ActivTrades Юрій Боровий. При цьому, зовсім незначна кількість трейдерів наймають програмістів для розробки персональних індикаторів, оскільки це пов'язано з дорожнечею і довгими пошуками тих фахівців, хто розбирається саме в програмуванні для фінансових ринків.

Сьогодні ситуація з торговими радниками (багато новачків помилково вважають, що вони є чарівною паличкою по нарощуванню казкових прибутків) така, що трейдери, які не можуть собі дозволити найняти програміста або купити якісний дорогий продукт набувають застарілі інструменти для технічного аналізу. Їх ризик полягає навіть не в правильної або неправильної торгової стратегії та прогнозуванні, а в тому, наскільки ефективно працюють їх «машини». Проте лише мала частка застарілого обладнання може сьогодні триматися на плаву, і те, за рахунок грамотної роботи самої людини, його досвіду, навичок, знань.

І тільки один відсоток трейдерів, свідчить статистика, можуть самостійно створювати індикатори, не вдаючись до сторонньої допомоги. Тому, звертає увагу представник компанії, до речі, реалізуючу швейцарську бізнес-модель, засновану на захист інтересів кожного клієнта, - ActivTrades пропонує унікальний продукт, що дозволяє істотно економити кошти і час кожному трейдеру при створенні власного торгового радника. І при цьому вам не потрібно звертатися за допомогою до програмістів.

До цього дня, наприклад, міркує Юрій Боровий, більшість трейдерів, особливо тих, хто робить перші кроки на фінансових ринках, ледве приступивши до вивчення мов програмування, втрачають терпіння і воліють вкладати кошти в розрекламовану готову продукцію. Біда в тому, що в цьому випадку вам можуть «підсунути» малоефективні інструменти, незабаром приносять клієнтові збитки. Між тим дана категорія трейдерів позбавляється можливості дізнатися свій потенціал у винаході власних індикаторів. І, звичайно ж, вони не можуть торгувати так само, як інвестори, що вкладають величезні грошові суми в розробку нових стратегій торгівлі, радників і роботів. Крім того, як правило, останні володіють певним знанням про специфіку ринку і конкретних завданнях їх радників.