ua en ru

Моїм хлопцям вистачить мотивації в матчі з Україною, - тренер збірної Словаччини

Моїм хлопцям вистачить мотивації в матчі з Україною, - тренер збірної Словаччини Фото: Ян Козак (futbalsfz.sk)

Наставник планує випустити у Львові комбінований склад

Головний тренер національної команди Словаччини Ян Козак повідомив, що в матчі проти збірної України планує випустити комбінований склад. Про це повідомляється на сайті Словацького футбольного союзу.

"На нас чекають спарені матчі, тому, сподіваюся, у мене буде шанс дати можливість зіграти більшості з 24 футболістів, викликаних на збір. Основний упор я збираюся зробити на гравців, які не мали достатньо практики у відборі ЧС-2018. Втім, це не означає , що на поле вийдуть виключно молоді хлопці. Було б неправильним кидати команду дебютантів в матч проти такого суперника. у Львові буде змішаний склад ", - заявив тренер.

Він також також поділився враженнями про суперника.

"Сильна команда з відмінним підбором виконавців. Я бачив їхню гру проти Хорватії. У першому таймі Україна повністю переграла настільки авторитетного суперника. Думаю, моїм хлопцям вистачить мотивації", - додав Ян Козак.

Товариський матч збірних України і Словаччини відбудеться 10 листопада на "Арені Львів" у Львові. Початок матчу - о 20:00. РБК-Україна проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку.

Нагадаємо, захисник донецького "Шахтаря" Ярослав Ракицький пропустить товариський матч збірної України проти Словаччини.