ua en ru

Могильов: Структура Радміну Криму вимагає оптимізації

Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов вважає, що структура апарату кримського уряду вимагає подальшої оптимізації. Про це він повідомив журналістам у Сімферополі, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, оптимізація структури Радміну необхідна. "Велика кількість чиновників призводить до різного роду корупційнимхпроявів, тому оптимізація структури необхідна. Це робиться за вказівкою Президента України на різних рівнях влади. Я знаю, що апарат Радміну вже скорочували, тому треба вивчити, наскільки він функціонально працює і чи не можна якось кількість чиновників скоротити. Якщо можна буде, то робитимемо", - відзначив прем'єр.

Кажучи про звільнення Катерини Юрченко з посади заступника голови Ради міністрів, міністра економічного розвитку і торгівлі АРК, прем'єр відзначив, що це не пов'язано з її особистими або професійними якостями. "З урахуванням того, що у мене як у голови Радміну було чотири заступники, робити п'ятого заступника я не вважаю необхідним. На мій погляд, структура Радміну і так невиправдано роздута, її необхідно ще оптимізувати", - відзначив Могильов.