ua en ru

Могильов чекає що Крим в 2012 р. відвідає близько 6 млн туристів

У Криму очікують 6 млн. туристів в 2012 р.. Про це заявив голова Ради міністрів АРК, екс-глава МВС Анатолій Могильов під час прямої телефонної лінії в редакції видання "Комсомольская правда в Україні",передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми очікуємо більше 6 млн. туристів в цьому році ... У сезон до Криму приїжджає до мільйона автомобілів. І насиченість дуже велика на дорогах" - ЗаявивМогильов.

Він додав, що спеціальні групи будуть постійно інспектувати пляжі: "Крим за кількістю пляжів займає перше місце в Чорноморському регіоні, враховуючи Туреччину, Болгарію, Росію, Румунію ... більшість з них будуть безкоштовними".

Він також вважає за необхідне прийняття найближчим часом у Верховній Раді закону про розвиток АРК: "Його прийняття дозволить залучити інвестиції для розвитку інфраструктури".

Нагадаємо, що у ВР зареєстрований законопроект №10291 про внесення зміни до розділу XХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України (щодо оподаткування здійснення інвестиційної діяльності на території Автономної Республіки Крим) 3 квітня 2012 р.