ua en ru

Могильов відсторонив від виконання обов'язків заступника начальника ГУ МВС в Одеській області

Міністерство внутрішніх справ відсторонило від виконання обов'язків заступника начальника Головного управління МВС в Одеській області - начальника кримінальної міліції Олексія Хлівного на час роботи комісії, яка проводить розслідування операції з ліквідації підозрюваних у вбивстві міліціонерів в області. Про це повідомив 3 жовтня на брифінгу начальник головного штабу МВС України генерал-майор міліції Анатолій Лазарєв, повідомляє прес-служба МВС.

Лазарєв уточнив, що відповідний указ підписав міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов. Він також уточнив, що комісія продовжує вивчати деталі недавнього інциденту, і після закінчення її діяльності МВС повідомить про результати розслідування.

Нагадаємо, на брифінгу Лазарєв також повідомив, що затримані ще п'ятеро учасників злочинного угруповання, учасники якого в перестрілці вбили міліціонерів в Одеській області. За його словами, при обшуку у них вилучено понад 50 тис. дол. і більше 1 кг золотих виробів. Разом з тим, Лазарєв спростував інформацію про те, що в ході операції по знешкодженню злочинного угруповання постраждали мирні жителі і правоохоронці.