ua en ru

Могильов не вважає призначення на пост прем'єра Криму пониженням по службі

Новопризначений голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов вважає, що його нинішня посада передбачає більший обсяг роботи, ніж на попередньому посту глави МВС. Про це Могильов заявив журналістам у Сімферополі 8 листопада, відповідаючи на питання, розцінювати це призначення як підвищення або пониження по службі, передає кореспондент РБК-Україна.
"Я вважаю, що це набагато більший обсяг роботи, який довірили мені сьогодні. Я вам скажу так: міліція України становить трохи менше 300 тисяч осіб, в Криму живе майже 2 мільйони. Обсяг роботи, природно, більше. Це новий обсяг роботи, який мені довірив і Президент, і парламент Криму", - зазначив Могильов.
Нагадаємо, 7 листопада Президент України звільнив Могильова з посади глави МВС України і погодив його призначення на посаду прем'єра АРК.
Сьогодні, 8 листопада, Верховна Рада АРК на позачерговому пленарному засіданні затвердила Могильова на пост глави уряду автономії. За відповідне призначення проголосували 76 депутатів із 80 зареєстрованих у залі, четверо - не голосували.