ua en ru

Могильов сподівається на мирне вирішення проблеми самозахоплення земель у Криму

Голова Ради міністрів АРК, екс-глава МВС Анатолій Могильов сподівається на мирне вирішення проблеми самозахоплення земель у Криму. Про це він заявив в ході прямої телефонної лінії в редакції видання "Комсомольская правда в Україні", передає кореспондент РБК-Україна.

"У Раді міністрів Криму в нас створена спеціальна група, яка займається питанням самозахоплення земель. У нас є дорожня карта, по якій ми і працюємо крок за кроком", - сказав Могильов.

За його словами, всі питання з самозахопленнями будуть вирішуватися мирним шляхом: "Я сподіваюся, ми все вирішимо мирним шляхом, пропонуються ділянки, ... знаходяться компроміси. Ми стоїмо на тому, щоб виконувався закон і його норми ...".

Нагадаємо, Рада міністрів Автономної Республіки Крим (АРК) в 2011 р. створила комісію з вирішення питань, пов'язаних із звільненням самовільно зайнятих земель і надання депортованим та іншим громадянам земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків у Сімферополі і Сімферопольському районі.