ua en ru

Могильов на посаді прем'єра Криму продовжить жорстку лінію Джарти, - Грач

Лідер КПРС Леонід Грач назвав цілком очікуваним узгодження призначення Анатолія Могильова на посаду голови Ради міністрів Криму, адже серед так званої кримської еліти і в команді першого віце-прем'єра Криму Павла Бурлакова не знайшлося відповідної фігури для продовження лінії покійного Василя Джарти. Таку думку політик озвучив у коментарі кореспонденту РБК-Україна.
"Це призначення - цілком очікуване... Саме Могильов здатний продовжити найжорстокішу, провокаційну у всіх сенсах, лінію Джарти. Підходящої фігури серед так званої кримської еліті і близько не знайшлося - ні по довірі, ні за методами, - вважає Грач. - Команда Бурлакова, яку привів ще Джарти, виявилася дуже дрібною і не дуже довірчою по відношенню до самого Януковича", - заявив Грач.
Він висловив думку, що на посаді кримського прем'єра Могильов продовжить посилювати жорсткі методи у всіх сферах, насамперед, у фінансових, матеріальних та земельних питаннях.
"Це остання спроба Януковича утримати Крим, щоб всі кримські надра і землі, всі питання нерухомості виходили через його представника або по-іншому "споглядаючого", яким тепер буде Могильов для Президента. Все це закінчиться дуже сумно", - резюмував Грач.
Нагадаємо, 7 листопада Президент України Віктор Янукович узгодив призначення Анатолія Могильова на посаду голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим.