ua en ru

У багатьох підрозділах бойовиків на Донеччині зафіксовано розкрадання пального, - розвідка

У багатьох підрозділах бойовиків на Донеччині зафіксовано розкрадання пального, - розвідка Фото: війна на Донбасі

В деяких підрозділах брак пального становить до 2 тонн

У багатьох підрозділах бойовиків на Донеччині зафіксовано розкрадання паливно-мастильних матеріалів у великих обсягах. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України Facebook.

"зокрема, в результаті перевірки заправки пальним техніки 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК виявлено відсутність паливно-мастильних матеріалів у великих обсягах. Так, у кожному перевіреному підрозділі брак дизельного палива і бензину становить до 2 тонн, а на складах не вистачає велику кількість запасів моторних масел та мастильних матеріалів, які були поставлені з території РФ в цьому році", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 1 червня Комісіями Генеральног...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 1 червня 2017 р.

Нагадаємо, 30 травня розвідка повідомляла, що на Донбасі бойовик вкрав реактивний піхотний вогнемет "Шмель-М" і самовільно залишив військову частину. Крім того, згідно з повідомленням, в населеному пункті Кальмиусское (Донецька область) офіцер одного з підрозділів вкрав зброю у підлеглого і змусив його викупити.