ua en ru

MMCIS: 7 років успіху і лідерства на ринку Форекс

З чим асоціюється ринок Форекс? З можливістю високого заробітку, фінансовою незалежністю, прибутковими інвестиціями, а у багатьох - ще й з назвою компанії MMCIS. І це не дивно: MMCIS - це міжнародна фінансова компанія, яка працює на ринку СНД більше семи років і є одним з лідерів у своїй сфері. Сьогодні MMCIS налічує близько 500 тисяч клієнтів з різних країн світу, і вже один лише цей факт говорить про багато що.

Чого ж досягла компанія за цей час? У керівництві MMCIS кажуть, що головне досягнення - це, безумовно, успіхи клієнтів.

Компанія надає найвигідніші умови для самостійної торгівлі та інвестування в Форекс, постійно підвищує якість своїх послуг і впроваджує інноваційні сервіси, завдяки яким заробляти на Форекс може будь-який бажаючий.

Так, наприклад, близько трьох років тому компанія MMCIS вперше на ринку Форекс впровадила Форекс турніри - і приємно здивувала своїх клієнтів унікальною можливістю заробляти реальні гроші без вкладень. Безкоштовні змагання зі справжніми грошовими призами настільки припали до душі трейдерам, що стало очевидно: турніри стали справжнім проривом на Форекс.

Трейдери цінують MMCIS за вигідні торгівельні умови: найнижчі спреди, більше ста торгових інструментів, відсутність додаткових комісій, моментальне виконання торгових ордерів і виведення всіх угод на міжбанк.

Безумовним досягненням MMCIS стала інноваційна програма інвестування Index TOP 20. З її появою заробляти на Форекс стало так просто, як ніколи раніше. Тепер для отримання високого щомісячного доходу на валютному ринку зовсім не обов'язково торгувати самому: достатньо інвестувати кошти в двадцятку кращих трейдерів компанії. Таке інвестування є досить надійним і прибутковим, а головне - дуже доступним. Адже для участі в Index TOP 20 достатньо всього 100 дол. - такого не пропонувала ще жодна компанія Форекс!

Нещодавно Index TOP 20 виповнилося півтора року, і за цей час десятки тисяч людей вже встигли переконатися в тому, що заробляти на Форекс з MMCIS - це вигідно і зручно. І ось зовсім недавно компанія піднесла своїм клієнтам черговий приємний сюрприз-строкові рахунки, з якими програма Index TOP 20 стала ще більш прибутковою. Рахунки на 3, 6 і 12 місяців дозволяють інвесторам отримувати ще більше прибутку за рахунок реінвестування коштів, а також зниженою комісії трейдерів. Строкові рахунки стали не тільки черговим досягненням MMCIS, а й новим етапом у розвитку інвестування на Форекс.

Варто додати, що успіхи MMCIS не раз були відзначені професійними експертами: компанія отримала низку престижних премій і нагород на міжнародних виставках. І в планах компанії - не зупинятися на досягнутому, розвиватися і відкривати все нові можливості прибуткового і комфортного заробітку на Форекс.