ua en ru

МІУ винесло на публічне обговорення стратегію розвитку залізничної галузі до 2020

МІУ винесло на публічне обговорення стратегію розвитку залізничної галузі до 2020 Фото: міністр інфраструктури Андрій Пивоварський

Публічне обговорення проекту стратегії триватиме до 9 грудня

Міністерство інфраструктури України (МІУ) винесло проект Стратегії розвитку залізничної галузі до 2020 року на публічне обговорення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МІУ.

Повідомляється, що відомство опублікувало для публічного обговорення проект Стратегічного плану розвитку залізничної галузі до 2020 року. Ознайомитися з текстом проекту можна за посиланням.

В МІУ відзначили, що проект закладає основу для змін, які заплановані в галузі на 5 років. Зокрема, мова йде про основоположні принципи, стратегічні напрямки, цілі і завдання розвитку залізничного сектора.

Реалізація плану дозволить підвищити якість залізничних послуг та рівень безпеки перевезень для українців. Для бізнесу виконання плану забезпечить прозорий доступ до інфраструктури для операторів різних форм власності, підвищення інвестиційної привабливості галузевих підприємств, формування ринкових відносин у галузі.

Публічне обговорення Стратегії розвитку галузі триватиме до 9 грудня 2015 року. Зауваження і пропозиції щодо зазначеного проекту приймаються Міністерством інфраструктури на поштову адресу: 01135, м. Київ, пр-т. Перемоги, 14, або на електронну адресу: zabolotska@mtu.gov.ua.

Нагадаємо, Пивоварський розповів, коли відбудеться конкурс на главу "Укрзалізниці".