ua en ru

МІУ обрало директора порту "Октябрьск"

МІУ обрало директора порту "Октябрьск" Фото: спеціалізований морський порт "Октябрьск

Найкращим було визнано конкурсну пропозицію Сергія Сєчкіна

Постійно діюча комісія Міністерства інфраструктури України (МІУ) на засіданні 21 січня розглянула документи та конкурсні пропозиції 11 учасників конкурсу на заміщення посади директора ДП "Спеціалізований морський порт "Октябрьск". Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"Для участі в конкурсі подали заявки 12 кандидатів, і після розгляду документів на відповідність кваліфікаційним вимогам комісія допустила 11 з них до захисту конкурсних пропозицій. Після презентації кращою була визнана конкурсна пропозиція Сєчкіна Сергія Анатолійовича", - йдеться в повідомленні.

відповідно з вимогами процедури, після узгодження кандидатури з місцевими органами влади, переможець буде призначений на посаду на умовах контракту.

Нагадаємо, постійно діюча комісія МІУ на засіданні 12 січня розглянула документи та конкурсні пропозиції п'яти учасників конкурсу на заміщення вакантної посади директора ДП "Херсонський морський торговельний порт". Після презентації найкращим було визнано конкурсну пропозицію Андрія Соколова.