ua en ru

В МІУ стартує конкурс на керівника аеропорту "Бориспіль"

В МІУ стартує конкурс на керівника аеропорту "Бориспіль" Фото: Аеропорт "Бориспіль"

Заяви для участі у конкурсі прийматимуться протягом 21 календарного дня після оприлюднення оголошення

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський 11 вересня підписав наказ про оголошення конкурсного відбору для заміщення вакантної посади генерального директора державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль", як особливо важливого для економіки підприємства. Про це повідомляє прес-служба МІУ.

Повідомляється, що конкурс відбудеться у відповідності до порядку проведення відбору керівників особливо важливих для економіки підприємств.

"Розкриття документів та захист конкурсних пропозицій проводитиметься одразу, на одному засіданні комісії Міністерства інфраструктури. Комісія після заслуховування конкурсних пропозицій відбирає від 2 до 5 фіналістів, кандидатури яких передає комітету з призначень Мінекономрозвитку, який після розгляду на своєму засіданні обирає переможця", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Також зазначається, що оголошення про проведення конкурсу разом з кваліфікаційними вимогами до кандидатів та матеріалами для підготовки пропозицій буде опубліковане на офіційному сайті Міністерства інфраструктури протягом 10 днів після затвердження кваліфікаційних вимог до претендентів комітетом з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств Мінекономрозвитку.

"Заяви для участі у конкурсі прийматимуться протягом 21 календарного дня після оприлюднення оголошення", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державне підприємство міжнародний аеропорт "Бориспіль" сплатило до державного бюджету України 75,9 млн грн за результатами діяльності в 1-му півріччі 2015 р.