ua en ru

В МІУ ініціюють перевірку можливої причетності керівництва Державіаслужби до хабарництва

В МІУ ініціюють перевірку можливої причетності керівництва Державіаслужби до хабарництва Фото: Юрій Лавренюк (УНІАН)

На хабарі затримано заступника начальника управління по сертифікації Державіаслужби

У Міністерстві інфраструктури України (МІУ) ініціюють перевірку можливої причетності керівництва Державної авіаслужби України до хабарництва. Про це заявив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк в Facebook.

"Окремо буде проведена перевірка фактів можливої причетності безпосереднього керівництва Державіаслужби до цієї брудної історії. Про результати повідомимо публічно", - заявив Лавренюк.

Він повідомив, що в 9:30 співробітниками Служби бехопасности і Генеральної прокуратури був затриманий заступник начальника управління з сертифікації Державіаслужби, за отримання хабара 4 тис. доларів.

"Кошти в розмірі 7 тис. доларів він вимагав за сертифікацію однієї з авіакомпаній. Вимагав цинічно і відкрито погрожуючи створенням проблем! Ці неприпустимі факти, на жаль, не поодинокі в підвідомчих МІУ установах, ми і далі будемо їх постійно виявляти та інформувати правоохоронні органи", - резюмував Лавренюк.

В МІУ ініціюють перевірку можливої причетності керівництва Державіаслужби до хабарництва

Фото: скріншот Facebook (facebook.com/lavrenyuk.yu)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві правоохоронці викрили на хабарі главу одного з управлінь Державної авіаційної служби України.