ua en ru

Mitsubishi знизила вартість авто для Національної поліції України на 14%, - Аваков

Mitsubishi знизила вартість авто для Національної поліції України на 14%, - Аваков Фото: Арсен Аваков розповів про підсумки переговорів з японською стороною

За словами Авакова, Україна на виділену суму зможе придбати на 101 автомобіль більше

Японська корпорація Mitsubishi Motors знизила вартість автомобілів для Національної поліції України на 14%. Про це у Facebook повідомив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Радий повідомити, що глава корпорації Mitsubishi Motors пан Осамі Месуко погодився прийняти до уваги моє звернення про можливість оптимізації вартості автомобілів Mitsubishi Outlander PHEV для української поліції у зв'язку з особливістю ситуації в країні, і висловив готовність надати знижку", - повідомив Аваков.

Зокрема, Центр обслуговування підрозділів Нацполиции отримав лист від представника Mitsubishi Motors в Україні щодо погодження знижки у розмірі до 14% від початкової вартості проекту.

"Таким чином, в результаті переговорів, Національна поліція отримує можливість придбати за виділені Україні в рамках Кіотського протоколу 958 440 774,25 грн. орієнтовно на 101 спеціалізований автомобіль Mitsubishi Outlander PHEV більше (з урахуванням кольорографічного обладнання, сигнально-гучномовного пристрою і радіостанцій)", - додав Авакова.

КОРПОРАЦІЯ MITSUBISHI ЗНИЗИЛА ВАРТІСТЬ АВТОМОБІЛІВ ДЛЯ НАЦПОЛІЦІЇ НА 14% ! - ЦЕ 101 ДОДАТКОВА МАШИНА! Радій повідомити...

Опубліковано Arsen Avakov 29 грудня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Аваков обговорив з главою Mitsubishi Motors зниження ціни на авто для Нацполіції.