ua en ru

Мітинги у Донецьку, Дніпропетровську та Полтаві пройшли без порушень громадського порядку

Сьогодні ввечері в центрі Донецька біля пам'ятника Тараса Шевченка пройшли два мітинги - прихильників Євромайдану і прихильників Партії регіонів. У першому мітингу взяли участь близько 20 осіб, у другому - близько 1 тис.

Сьогодні ввечері в центрі Донецька біля пам'ятника Тараса Шевченка пройшли два мітинги - прихильників Євромайдану і прихильників Партії регіонів. У першому мітингу взяли участь близько 20 осіб, у другому - близько 1 тис. Заяв про правопорушення від жодної зі сторін не надійшло, Повідомляє прес-служба УМВС у Донецькій обл.

Мітинг у Дніпропетровську також пройшов без порушень, повідомила РБК-Україна голова прес-служби облдержадміністрації Анна Кондракова. «Люди мітингували під будівлею мерії, ніяких спроб штурму або силових дій не вживали, після чого пішли в бік нашого Майдану. Незабаром мітингувальники розійшлися повністю», - сказала Кондракова, підкресливши, що жодних спроб захоплення будівлі ОДА не було.

Мітинги у Донецьку, Дніпропетровську та Полтаві пройшли без порушень громадського порядку

(Площа біля Дніпропетровської ОДА)

Також без ексцесів пройшов мітинг у Полтаві. Близько 500 місцевих жителів пікетували облдержадміністрацію. До них вийшов губернатор Олександр Удовчіенко і закликав вирішити конфлікт мирним шляхом. Після цього мітингувальники перейшли до будівлі міськради, повідомляє сайт 0562.