ua en ru

На мітингу в Москві закликали до відставки Путіна

На мітингу в Москві закликали до відставки Путіна Фото: Володимир Путін

Далекобійники провели мітинг у Москві

На мітингу в центрі Москви (Російська Федерація), який сьогодні, 3 квітня 2016 року, провели далекобійники, активісти закликали до відставки президента Росії Володимира Путіна повідомляє РБК.

Як повідомляється, далекобійники провели мітинг проти системи справляння плати з великовантажних за проїзд федеральних трасах (система "Платон"). Відзначається, що водії приїхали на акцію протесту без машин, оскільки проїзд на фурах в центр міста заборонений.


Наголошується, що за підрахунками організатора мітингу, на акцію прийшли близько 250 осіб - далекобійники з багатьох регіонів РФ.

"Учасники мітингу прийшли з плакатами "Платон на звалище, уряд - в відставку", "Все найкраще - дітям… Ротенбергов", "Платон, йди", "Вистачить годувати Ротенбергов". У натовпі були помітні прапори партії "Яблуко", незареєстрованої Партії прогресу Олексія Навального, руху "Солідарність", Міжрегіонального профспілки водіїв-професіоналів", -говориться в повідомленні.

Як повідомляється, учасники мітингу заявили, що влада РФ ігнорують вимоги протестувальників водіїв скасувати новий збір, тому президенту і уряду слід піти у відставку.

Ці та інші актуальні новини дня у світі читайте у нас на сайті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Москви сегодня горів житловий департамент Міністерства оборони Росії, близько 50 осіб були евакуйовані.