ua en ru

Мітинг проти дій Росії в Сирії пройде в Москві 17 жовтня

Мітинг проти дій Росії в Сирії пройде в Москві 17 жовтня Фото: Президент Росії Володимир Путін

Мітинг організовує рух "Солідарність"

Російська опозиція проведе антивоєнний мітинг в Москві на Суворовської площі 17 жовтня. Про це повідомляється на сайті руху "Солідарність", який виступає організатором акції.

Акція буде присвячена діям Росії в Сирії.

"Маленька переможна війна" проти України, яка забрала тисячі життів, все ж не вдалася завдяки мужності українського народу і міжнародному тиску.

Тепер відволікати увагу від соціально-економічної кризи і тішити геополітичні амбіції влади і одурманеної її пропагандою частини суспільства під слушним приводом боротьби з тероризмом повинна війна в Сирії.

Ми проти цієї війни, тому що не хочемо загибелі мирних жителів і російських військовослужбовців заради збереження у владі жорстокого режиму Асада", - йдеться в повідомленні.

В якості співорганізатора мітингу виступила "Партія 5 грудня". Акція розпочнеться біля станції метро "Достоєвська" в 15:00 17 жовтня.

Нагадаємо, Президент Росії Володимир Путін заявив про слабкість позиції США щодо Сирії у зв'язку з відмовою Вашингтона прийняти російську делегацію для обговорення ситуації.