ua en ru

Мітинг на підтримку поліцейського Олейника (фото)

Мітинг на підтримку поліцейського Олейника (фото) Фото: мітинг на підтримку поліцейського Олейника

За допомогою даної акції організатори висловили підтримку реформи патрульної поліції

Мітинг на підтримку поліцейського Сергія Олейника пройшов сьогодні, 21 лютого 2016 року, у Києві на Софійській площі. За допомогою даної акції організатори вирішили висловити підтримку реформи патрульної поліції.

Як повідомляли організатори мітингу на підтримку поліцейського Олейника в Facebook, акція планувалася як мирна, без перекриття вулиць і протиправних дій.

"Організатори та учасники акції ні в якому разі не закликають до протиправних дій, перекриття вулиці, ходів в адміністрації. Ті організації, які будуть закликати до цього - будуть нести відповідальність самі перед законом", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на мітингу в підтримку поліцейського Олейника не було мікрофону для будь-яких спікерів.

"Організатори зробили тільки платформу, щоб люди зібралися і самі сказали те, про що думають. Це акція не для політичних сил, громадських об'єднань, які люблять багато говорити. Це акція виключно для підтримки реформи нашої патрульної поліції", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 18 лютого 2016 року Печерський районний суд Києва на два місяці заарештував поліцейського Сергія Олейника, який в ході погоні застрелив неповнолітнього пасажира переслідуваного автомобіля BMW.