ua en ru

Мітинг у Кишиневі закінчився зіткненнями з поліцією

Мітинг у Кишиневі закінчився зіткненнями з поліцією Фото: мітинг у Кишиневі закінчився зіткненнями з поліцією

Один з лідерів протесту Василь Настазе заявив, що протестів наступного разу не буде, а будуть перекриті дороги і заблокований аеропорт

Мітинг Кишиневі (Молдова), який пройшов сьогодні, 24 квітня 2016 року, закінчився зіткненнями з поліцією. Акцію організували партія "Платформа “Гідність і правда” і однойменна громадянська платформа, повідомляє Newsmaker.

Мітинг у Кишиневі закінчився зіткненнями з поліцієюФото: протести в Кишиневі

"Після мітингу в центрі міста протестувальники прийшли до будинку на вулиці Болгарській, де знаходиться квартира першого заступника голови Демпартії Володимира Плахотнюка", - йдеться в повідомленні.

Мітинг у Кишиневі закінчився зіткненнями з поліцієюФото: сутички в Кишиневі


Як повідомляється, один із лідерів протесту Василь Нестасе, заявив, що протестів наступного разу не буде, а будуть перекриті дороги і заблокований аеропорт.

Мітинг у Кишиневі закінчився зіткненнями з поліцієюФото: мітинг в Молдові

Крім того, Російська служба ВВС повідомляє, що близько семи тисяч демонстрантів, пройшовши маршем через центр міста, зібралися перед будівлею уряду, яка охороняється сотнями поліцейських.

Мітинг у Кишиневі закінчився зіткненнями з поліцієюФото: сутички в Молдові

"В ході зіткнень протестувальники закидали поліцейських яйцями. Демонстранти стверджують, що уряд залежить від олігархів і не приймає рішень в інтересах народу. Політики і політичні партії Молдови відмовилися брати участь у демонстрації, так як сьогодні Вербна неділя", - йдеться в повідомленні.

Мітинг у Кишиневі закінчився зіткненнями з поліцієюФото: мітинг у Кишиневі закінчився зіткненнями з поліцією

Нагадаємо, антиурядовий мітинг пройшов сьогодні в Кишиневі.