ua en ru

Місія ОБСЄ відкриє нові патрульні бази на Донбасі 14-18 січня

Місія ОБСЄ відкриє нові патрульні бази на Донбасі 14-18 січня Фото: місія ОБСЄ відкриє нові патрульні бази на Донбасі

Хуг відвідає кілька населених пунктів на Донбасі

Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ відкриє нові патрульні бази на Донбасі 14-18 січня 2016 року. Про це повідомляє прес-служба ОБСЄ.

"Перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг відвідає Східної України 14-18 січня для того, щоб оцінити ситуацію з безпеки в регіоні, відкрити нові патрульні бази", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що Хуг відвідає Соледар, Донецька, Комінтерново, Широкіно, Докучаєвськ, Світлодарськ, Красноармійськ, Луганськ, Станицю Луганську.

Він зустрінеться з командами місії, перевірить функціонування камер спостереження, проведе зустрічі з представниками Спільного центру з контролю і координації та ін.

Нагадаємо, раніше ОБСЄ зафіксувала проведення навчань з застосуванням бойової зброї в так званій "Луганської народній республіці" (ЛНР).

"Спостерігається в цілому спокійна обстановка, за винятком Горлівки і Тельманове, де спостерігаються численні порушення режиму припинення вогню. У Луганській області була зафіксована бойова стрільба під час навчань у багатьох районах, не контрольованих урядом", - йдеться у звіті місії.