ua en ru

Місія ОБСЄ супроводжуватиме персонал Донецької фільтрувальної станції до кінця тижня

Місія ОБСЄ супроводжуватиме персонал Донецької фільтрувальної станції до кінця тижня Фото: місія ОБСЄ (flickr.com osce_smmu)

Донецька фільтрувальна станція працює в штатному режимі

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ супроводжуватиме персонал Донецької фільтрувальної станції до кінця поточного тижня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб у Twitter.

"Донецька фільтрувальна станція працює в штатному режимі. Згідно з досягнутими домовленостями, СММ ОБСЄ супроводжуватиме персонал станції до кінця поточного тижня", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ встановить пункт спостереження біля Донецької фільтрувальної станції.

Зазначимо,сьогодні вранці, 23 квітня 2018 року, після запуску Донецької фільтрувальної станції водопостачання Авдіївки (Донецька область) та інших населених пунктів на підконтрольній території відновлено в повному обсязі. Заповнення систем Донецької фільтрувальної станції і резервуарів відновилося напередодні вдень.

Робота ДФС була припинена через обстріл з боку бойовиків, під який потрапили співробітники станції. Через зупинку роботи ДФС сотні тисяч людей залишилися без водопостачання.