ua en ru

Мірча Луческу вважає, що "Динамо" пройде "Фіорентину"

Мірча Луческу вважає, що "Динамо" пройде "Фіорентину" Мірча Луческу на "Олімпійському"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу у чвертьфінальній парі Ліги Європи "Динамо" - "Фіорентина" ставить на киян, повідомляє сайт італійського клубу.

"У півфіналі я бачу українців. Чому? Тому що у них є досвід міжнародних матчів, це суттєвий фактор. Те ж стосується і "Дніпра" в матчі з "Брюгге". Так само було і в матчі "Металіста" і "Сампдорії" кілька років тому. Імовірно, що одна з українських команд буде у фіналі" - говорить тренер "Шахтаря".

"Кияни, як команда, дуже виросли за останні роки. Крім того, у них є тренувальна база високого рівня, якій у "Фіорентини" немає. У них хороша академія, яка вже дає плоди. Клуб вкладає в розвиток свого молоді, яка вже формує першу команду такими гравцями, як Рибалка, Сидорчук, Бурда, Кравець, Буяльський. У "Динамо" є гідні легіонери: Драгович, Вида, Велозу", - каже Луческу.

"І, звичайно, Ярмоленко. Він може бути гравцем міжнародного класу, тому що у нього є такі якості, як сила, витривалість, швидкість мислення. Але його досить легко закрити, тому що він передбачуваний і не володіє фантастичною технікою. І на "Олімпійському" збереться близько 60 тисяч вболівальників", - додав румунів.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Фіорентина" відбудеться увечері 16 квітня в Києві, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція матчу.