ua en ru

Мир і порядок в Маріуполі забезпечать міліція і народні дружини Метінвесту, - металурги

У Маріуполі працівники ММК ім. Ілліча та МК "Азовсталь" Групи Метінвест організувалися в дружини і вже два місяці разом зі співробітниками міліції несуть цілодобові чергування, охороняючи громадський порядок на вулицях міста. За внесений вклад у збереження миру і порядку в місті жителі Маріуполя вчора вшановували дружинників у Палаці металургів.

Всього у народні дружини записалися понад 49 тисяч жителів Маріуполя, з яких щодня на патрулювання міста виходять близько 160 металургів.

"Зберегти мир і стабільність в місті ми змогли завдяки вам, завдяки тому, що ви вчасно відгукнулися на заклик створити народні дружини, вийти на вулиці і повернути місту порядок. Це дозволило нам уникнути долі Слов'янська та Краматорська", - про це на святковому заході в Палаці металургів у Маріуполі заявив генеральний директор МК "Азовсталь" Енвер Цкітішвілі.

Він зазначив, що нові покоління будуть вдячні за порятунок міста.

"Колективи двох комбінатів об'єдналися, і навколо нас згуртувалися жителі Маріуполя. Ми хочемо, щоб всі люди в Україні знали, що господарі міста - це його мешканці. Ми самі разом з міліцією в змозі навести порядок у своїх містах без озброєних до зубів, невідомо кому підлеглих приватних батальйонів", - підкреслив він.