ua en ru

У МОЗ повідомили про відсторонення директора Центру тестування через ситуацію у НМУ ім. Богомольця

У МОЗ повідомили про відсторонення директора Центру тестування через ситуацію у НМУ ім. Богомольця Фото: Олександр Лінчевський (uacrisis.org)

МОЗ створило комісію для перевірки діяльності університету

У Міністерстві охорони здоров'я України (МОЗ) повідомили про відсторонення директора Центру тестування при відомстві Ірини Булах через ситуацію у Національному медичному університеті ім. О. О. Богомольця. Про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Лінчевський.

"Ми відсторонили від виконання обов'язків ректора (НМУ ім. Богомольця, - ред.) Катерину Амосову та створили комісію для перевірки діяльності університету та Центру тестування. На час роботи комісії відсторонена директор Центру тестування Ірина Булах", - повідомив він.

Лінчевський зазначив, що комісія перевірятиме діяльність університету вцілому.

"На час роботи комісії Амосова відсторонена, в.о. ректора призначений Михайло Захараш...Наголошу, сьогодні не відбувся ліцензійний іспит "Крок" у стоматологів. Це стало причиною відсторонення Катерини Амосової та Ірини Булах", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні МОЗ відсторонило Катерину Амосову від виконання обов'язків ректора Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця. Причиною такого рішення стало те, що у зв'язку з відсутністю договору між Центром тестування та Медуніверситетом ім. Богомольця студенти третього курсу стоматологічного факультету НМУ позбавлені можливості здати іспит "Крок 1. Стоматологія".