ua en ru

МОЗ погоджує з Crown Agents закупівлю медичних онкопрепаратів на 0,8 млрд гривень

МОЗ погоджує з Crown Agents закупівлю медичних онкопрепаратів на 0,8 млрд гривень Фото: Міністерство охорони здоров"я

Українські виробники, постачальники та дистриб'ютори ліків запрошуються до участі в тендерах

Представники Міністерства охорони здоров'я України та дистриб'ютори агентства Crown Agents (Великобританія) в ході першої консультаційної зустрічі 28 жовтня обговорили технічні деталі договору на поставку лікарських засобів на суму понад 750 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба МОЗ.

Так, МОЗ за допомогою Crown Agents планує на вказану суму закупити ряд онкологічних та онкогематологічних препаратів, хіміопрепаратів, радіологічних препаратів, і препаратів супроводу онкологічних хворих.

"Ми вже отримали список лікарських засобів, які планує закупити Україна в особі МОЗ. З переліком знайомляться наші фармацевти, і якщо у нас будуть виникати питання, ми будемо їх обговорювати. Незважаючи на те, що це міжнародний процес, всі українські виробники, постачальники і дистриб'ютори лікарських засобів запрошуються до участі в тендерах", - цитує прес-служба слова старшого консультанта компанії Crown Agents Крістін Джексон.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я України Олександр Квіташвілі підписав договір з ПРООН про поставку ліків в Україні на суму 620 млн грн за державними програмами.