ua en ru

МОЗ передало правоохоронцям інформацію про порушення у трьох університетах

МОЗ передало правоохоронцям інформацію про порушення у трьох університетах Фото: Олександр Лінчевський (wikipedia.orgGal777)

Порушення в університетах пов'язані з корупцією та фінансуванням

Міністерство охорони здоров'я України передало правоохоронцям інформацію про порушення у трьох університетах. Про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Лінчевський.

Так, у ході брифінгу щодо ситуації з відстороненням ректора Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця Катерини Амосової Лінчевський повідомив, що у ході перевірки ще у трьох університетах були виявлені порушення.

"Інформація про порушення, що виявляються міністерством ще в трьох університетах вже передана до правоохоронних органів", - повідомив Лінчевський.

За словами представника МОЗ, порушення в університетах пов'язані з корупцією та фінансуванням.

"В трьох університетах інші проблеми, пов'язані з корупцією, фінансуванням, ми поки не коментуємо ці питання", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МОЗ відсторонило від посад ректора НМУ ім. Богомольця Катерину Амосову та директора Центру тестування при МОЗ Ірину Булах через зрив іспиту "Крок" у студентів-стоматологів.