ua en ru

МОЗ оголосить більшість конкурсів з держзакупівель протягом півтора місяця

МОЗ оголосить більшість конкурсів з держзакупівель протягом півтора місяця Фото: глава МОЗ Олександр Квіташвілі

Шафранський днями був призначений головою комітету з конкурсних торгів

Оголошення конкурсу щодо більшості програм державних закупівель у медицині відбудеться протягом півтора місяця. Про це сьогодні повідомив заступник міністра охорони здоров'я України Віктор Шафранський, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми орієнтуємося на те, що ми зможемо вийти на оголошення конкурсу по більшості програм державних закупівель протягом місяця-півтора", - сказав Шафранський.

Він додав, що днями був призначений головою комітету з конкурсних торгів.

При цьому вакцина БЦЖ буде доставлена ​​в регіони до кінця цього тижня. "Позавчора нами розпочата доставка вакцини в регіони України. Ми погодили, що вакцина БЦЖ буде доставлена ​​в регіони України до кінця цього тижня", - сказав Шафранський.

Препарати, які повинна була доставити компанія "Вектор Фарма", будуть доставлені в Україну до кінця червня. "До кінця червня ці препарати будуть поставлятися в Україну", - сказав Шафранський на засіданні комітету ВР щодо запобігання та протидії корупції.

Він додав, що і міністр Олександр Квіташвілі, і представники міністерства неодноразово зустрічалися з компанією для того, щоб вирішити це питання. Нагадаємо, що дана компанія отримала кошти на закупівлю ліків, а потім збанкрутувала.

Як повідомлялося, Україна закуповує 15 видів вакцин.