ua en ru

У Мін'юсті РФ розглядають запит про надання документів для видачі Савченко

У Мін'юсті РФ розглядають запит про надання документів для видачі Савченко Фото: в Мін'юсті Росії розповіли про процес видачі Надії Савченко в Україну

У той же час в міністерстві не сказали, коли остаточне рішення буде прийнято

У Міністерстві юстиції Росії все ще розглядається запит міністерства юстиції України про надання документів для видачі Надії Савченко, повідомляє ТАСС.

"В даний час розглядається по факсимільному зв'язку запит Мін'юсту України від 19 квітня 2016 року, який надійшов до Мін'юсту Росії, про надання на підставі статті 6 Конвенції про передачу засуджених осіб 1983 року документів, необхідних для розгляду питання передачі засудженої Савченко Н.В. на Україну для подальшого відбування покарання у вигляді позбавлення волі", - зазначили в Мін'юсті.


У той же час в міністерстві не сказали, коли остаточне рішення буде прийнято.

"Строки розгляду запитів компетентних органів держав-учасників Конвенції не регламентовані цим міжнародним договором", - зазначили у відомстві.

Раніше адвокат засудженої Марк Фейгін заявив, що розгляд запиту компетентних органів України для передачі їм Савченко і сама процедура екстрадиції може зайняти до двох місяців.

Нагадаємо, сестру Савченко пропустили в Україну без всяких пояснень.