ua en ru

Мін'юст запустив послугу отримання документів онлайн

Мін'юст запустив послугу отримання документів онлайн Фото: Мін'юст автоматизує надання документів

Українці зможуть отримати практично будь-який документ, не виходячи з дому

Міністерство юстиції України на всеукраїнському рівні запустила пілотний проект "Онлайн будинок юстиції", який досі працював на базі столичного управління. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр юстиції Павло Петренко.

"Сьогодні запустили на всеукраїнському рівні пілотний проект "Онлайн будинок юстиції", який досі працював на базі столичного управління. Відтепер жителі всіх регіонів зможуть повторно отримати документи у сфері реєстрації актів цивільного стану, а також зареєструвати або ліквідувати ПП", - написав Петренко.

За словами міністра, незабаром до переліку будуть додані і інші послуги, що надаються міністерством.

Крім того, Петренко розповів про те, що його відомством розроблений і готується до другого читання закон про довірчі послуги, яким всі держоргани зобов'яжуть запустити систему електронного управління та онлайн сервіси.

Громадянам ж, пояснив міністр, цей закон дозволить отримувати будь-яку послугу за допомогою мобільного телефону або іншого гаджета.

Сьогодні запустили на всеукраїнському рівні пілотний проект «Онлайн будинок юстиції», який досі працював на базі столичн...

Опубліковано Павлом Петренком 23 лютого 2017 р.

Нагадаємо, Мін'юст схвалив стратегічний план діяльності міністерства на три роки.