ua en ru

Мін'юст виставив на торги два спиртзаводу через заборгованість з зарплати

Мін'юст виставив на торги два спиртзаводу через заборгованість з зарплати Фото: Віктор Вишнів (vik-(facebook.com-viktor.vyshnov)

Стартова ціна пакета понад 1,2 млн гривень

Міністерство юстиції виставляє на торги на майданчику "СЕТАМ" майно двох спиртзаводів, розташованих у Чернівецькій області. Про це повідомляється на сайті "СЕТАМ".

Як повідомляється, таке рішення було прийнято у зв'язку з істотною заборгованістю підприємств по виплаті заробітної плати.

Так, заборгованість ДП "Карапчивський спиртовий завод" (Чернівецька область Глибоцький р-н, с. Карапчів ) становить майже 112,9 тис. гривень.

Завод виробляє наступні види продукції: барда зернокартофельная, масла сивушні, спирт етиловий вищої очистки, спирт етиловий основна фракція, спирт етиловий ректифікат. Потужність виробництва складає 3 тис. дал на добу.

Також продається майно ДП "Вашковський спиртовий завод" (Чернівецька область, Вижницький р-н, Р. Вашківці, вул. Шевченка, 5), борги по заробітній платі якого становлять близько 72 тис. гривень.

Завод займається виробництвом етилового спирту із зброджуваних матеріалів.

Стартова ціна пакета з двох лотів становить 1 млн 200 тис. 200 гривень.

Нагадаємо, Антимонопольний комітет України має намір вивчити ринок електронних торгів арештованим майном у зв'язку зі скаргами, що надходять учасників торгів на недотримання деяких норм законодавства при організації та проведенні торгів.